Nieuw is eigenlijk helemaal niet zo eng

Lees voor met webReader

Nieuw is eigenlijk niet zo eng maar gewoon spannend…

In een eerdere blog schreef ik dat ik nieuwe dingen eng vind

Sinds ik ben begonnen met bloggen zijn er veel nieuwe dingen op mijn pad gekomen.

Zo heb ik al bijna 2 jaar mijn eigen schoonheidssalon. Ik heb nog geen moment spijt van dit besluit gehad. Ondertussen heb ik al aardig wat nieuwe klanten. In het begin had ik nog moeite met plannen, nu plan ik afspraken in wanneer het mij uitkomt!

Afgelopen voorjaar ben ik 2 weken alleen op vakantie geweest naar Curaçao. Heel spannend natuurlijk maar door mijn ervaring met Rome was het minder eng. Ik was nog nooit buiten Europa geweest, langer dat 10 dagen van huis en al helemaal nooit alleen.

Maar alleen op vakantie! Wat heerlijk was dat! Ik heb me prima vermaakt en genoeg leuke contacten gehad. Ook ben ik van de zomer gewoon ergens heen gereden en daar ter plekke een hotel gezocht.

Ik ben begonnen met rijlessen, ik volg een paar cursussen per jaar en ik heb sinds een aantal maanden heb ik ook een hele lieve vriend.

Ook dat is best een grote verandering want opeens moet ik rekening met iemand houden. En veranderd heel de weekindeling weer, waar ik me al jaren aan hield.

Sinds 9 maanden heb ik geen woonbegeleiding meer.

De eerste maanden zonder woonbegeleiding gingen goed. Maar ik merkte wel dat mijn planning niet meer zo fantastische was. Dat komt ook omdat ik van uitslapen hou! Maar ja door dat uitslapen gaat mijn structuur en planning in de war. En die planning is ongemerkt toch wel veel veranderd door alle nieuwe dingen.

Dus weer even “kinderachtig” de dag planning in mijn agenda zetten en doornemen met mijn ouders. Ik zou dit ook met mijn vriend kunnen doen maar ik vindt dat hij mijn vriend is en niet mijn mantelzorger.

Structuur ik blijf het een stom woordje vinden!

 

 

Geef een reactie