Wie zijn wij?

Lees voor met webReader

Brainstormt.nl wordt beheerder door twee dames, die beide hersenletsel hebben.

Evelien Rookmaker (1996)   Meer over Evelien weten? Lees haar verhaal

Evelien

Annika Korving (1993) Meer over Annika weten? Lees haar verhaal

Psychische klachten

Andere vrijwilligers
Noortje          blogger
Gerdien         blogger
Kimberley    blogger
Marloes         blogger
Willem           blogger

Ontstaan van Brainstormt
Lindsay Pelt heeft NAH en schreef hierover een boek. Tess las dit boek en had hierover contact met Lindsay. Lindsay en Tess kwamen samen tot de conclusie dat er veel informatie over hersenletsel op internet te vinden is, maar weinig ervaringsverhalen en al helemaal niet van jongeren. Daarom besloten ze samen eens wat af te spreken. Konden ze hier niet iets aan doen? Er volgde een brainstorm in een cafeetje in Rotterdam: brainstormt.nl werd geboren.
De inhoudelijke invulling ging prima. Maar toen moest de site gevuld worden, door twee meiden die dat nog nooit hadden gedaan. Gelukkig had Annika, die we inmiddels als blogger gevraagd hadden, hier meer verstand van. Annika werd onze vaste webmaster. Lindsay is sinds 1 januari 2015 gestopt als medebeheerder. Toch willen wij Lindsay hier noemen, omdat zij een groot aandeel heeft gehad in de basis die er nu staat.
Per 1 april 2015 hebben Zarah en Evelien het beheer van de website overgenomen.
Eind april 2016 heeft Zarah haar werkzaamheden neergelegd en heeft Annika (die sinds januari 2016 af en toe weer wat deed voor Brainstormt) besloten om haar werkzaamheden over te nemen.