Tot ziens!

Lees voor met webReader

Door Lindsay Pelt

• Brainstormt opstarten
• Een zus in het ziekenhuis
• Een baby krijgen

Stuk voor stuk ingrijpende gebeurtenissen die een hoop tijd en energie kosten. Voor gezonde mensen. Laat staan als ´t allemaal tegelijk in je leven speelt én je niet aangeboren hersenletsel hebt.

Om die reden heb ik besloten me terug te trekken uit Brainstormt. Een moeilijke beslissing, want in feite is brainstormt ook een kindje van me. Ik liep echter continue achter de feiten aan, kon niet doen wat ik allemaal wil(de) doen voor Brainstormt en zat me vervolgens hartstikke schuldig te voelen dat het liep zoals het liep. Hartstikke zonde, aangezien ik juist nu m’n energie beter kan gebruiken.

Hoewel ik het ontzettend verdrietig vind, laat ik Brainstormt bij Tess en Annika in uitstekende handen achter. Ik weet zeker dat zij goed zullen zorgen voor ons kindje!

Tot slot wil ik jou, gebruiker/lezer van Brainstormt, bedanken voor jouw input op Brainstormt.nl. Zonder jou zouden we namelijk niet bestaan!

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een sprankelend 2015 toe & wellicht tot snel!

Liefs,
Lindsay

lindsay

Geef een reactie