Egoïstisch

Lees voor met webReader

Door Tess

Verhuizen, slagen, twee keer op vakantie gaan en ook nog aan het daten. In één maand. Benauwd werkje hé? Oo, en die blog voor Brainstormt. Die moet natuurlijk ook nog geschreven worden. Dan maar nu, om twee uur ’s nachts, want slapen, dat kan ik niet… Goh, hoe zou dat nou komen?

Ik kreeg van mijn vader één advies: jij MOET deze periode enorm egoïstisch zijn en voor jezelf kiezen. Dit druist onwijs tegen mijn principes in. Maar ik heb het even nodig.

En ook nu ga ik het doen. Dit is mijn blog voor deze keer. Niet om over naar huis te schrijven. Of toch wel… dan weet mijn vader hoe ontzettend egoïstisch ik bezig ben.

download

Een gedachte over “Egoïstisch

  1. Een hoop in een maand inderdaad, maar zo te horen ook veel om van te genieten. Kies gerust voor jezelf even, ‘egoïstisch’ zijn mag. Vaak sta je klaar voor anderen zo te horen, dus die tijd voor jezelf heb je verdiend 🙂

Geef een reactie